O NAMA

Mi ucestvujemo u stvaranju i odrzavanju vaseg imidza

Reklamna sibica nije novo sredstvo za komunikaciju izmedju firmi i njihhovih klijenata ali se upravo zbog svoje sposobnosti da veoma lako i uspesno prenosi poruke, odrzava, kako kao samostalni reklamni medium, tako i kao deo reklamnih kampanja sireg obima i bilo kojeg vida marketinskih strategija. Mogu se deliti na promotivnim skupovima, sajmovima, prilikom redovnih svakodnevnih aktivnosti i sastancima sa komintentima. Ljudi ih rado primaju i pokazuju drugima cime doprinose sirenju poruke koje one nose.
Nasa firma nudi preko cetrdeset razlicitih oblika i velicina odlicnog kvaliteta stampe i izrade. Pored toga otvoreni smo za razgovor i spremni da sledeci ideje nasih komintenata, kreiramo i izradjujemo i nove odnosno modele koji se ne nalaze u nasem katalogu.
Brendirane cackalice su higijenske cackalice, svaka pojedinacno zapakovana u papiru sa mogucnoscu stampanja zastitnog znaka, logoa, telefona ili jednostavno vase poruke klijentima. One su jedna neznatna investicija u odnosu na efekat koji postizu kao estetski detalj na vasem stolu kao i reklamni materjal koji doprinosi izgradnji i odrzavanju vaseg imidza i prepoznatljivosti. Pored poslovanja u nasoj zemlji saradjujemo i sa ino firmama.
Ovaj posao radimo sa zadovoljstvom a zadovoljstvo će nam predstavljati i saradnja sa Vama.
Nadamo se da cete nam ukazati poverenje i ocekujemo Vas poziv.


Logo   team